Man begint een liedje te spelen op zijn instrument voor een heel bijzonder publiek 😳❤️

instrumentale muziek 3

Man begint een liedje te spelen op zijn instrument, maar hij doet dit voor een heel bijzonder publiek. Door middel van het gebruik van instrumentale muziek kun je dus heel makkelijk een kudde koeien bij elkaar krijgen. Wat een unieke beelden!

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze man die een liedje begint te spelen op zijn instrument onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ instrumentale muziek 3

Door de jaren heen is de manier van muziek maken onwijs veel veranderd. Waar men vroeger toch meer instrumentale muziek produceerde, is het vandaag de dag meer digitale muziek.

Zo is het bijvoorbeeld zo dat veel van de instrumenten die je in een nummer hoort, gewoon door de computer gemaakt zijn. Vaak klinkt dit nog beter ook, maar niets overtreft natuurlijk een gitaarsolo live aanhoren. Dat kan geen enkele supercomputer namelijk nadoen.

Waardevolle informatie over dit verhaal: In deze video is te zien dat een man op zijn stoel gaat zitten in het weiland. Hij pakt zijn trombone erbij en begint wat instrumentale muziek te spelen.

instrumentale muziek 1


Eerst is nog niet helemaal duidelijk voor welk publiek hij dit doet, maar dit krijgen we al snel door. Langzamerhand verschijnen er namelijk steeds meer koeien aan de horizon.

Op een gegeven moment staat heel de kudde voor de neus van deze man te luisteren naar zijn prachtige solo. Zo heeft deze man dus heel erg veel plezier met het spelen, maar scheelt het hem ook een hoop werk.

instrumentale muziek 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Farmer Derek: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer