Vrouw woont samen met meer dan 1000 katten en toont haar woonkamer πŸ˜²πŸ€”

jonge katten verzorgen 4

Vrouw woont samen met meer dan 1000 katten – Dan toont ze de binnenkant van haar huis. Deze vrouw woont met allemaal jonge katten samen en ze kan haarzelf geen beter leven wensen!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die samen met meer dan 1000 katten woont onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.jonge katten verzorgen 1

Jonge katten zijn nog heel erg speels en ze moeten dan ook echt hun energie kwijt kunnen. Wanneer je een jonge kat hebt thuis dan kan dit best wel vermoeiend zijn, omdat de energie van de kat zeker pas later op is als die van jou.

Gelukkig worden ook katten met de jaren rustiger en dus zul je snel weer wat rust krijgen. Wat natuurlijk ook gewoon werkt is je kat vaak naar buiten laten, want ook daar zullen ze hun energie vast en zeker wel kwijt kunnen raken.

jonge katten verzorgen 4


Meer over het filmpje: In deze video is een vrouw te zien die een wel heel erg speciale manier van wonen heeft ontwikkeld voor haarzelf.

jonge katten verzorgen 3


Zo woont zij samen met meer dan duizend oude en jonge katten. Ze is vanzelfsprekend helemaal gek op katten en dus wilde ze wat terugdoen voor deze prachtige beesten.

Ze besloot dus wat katten in huis te nemen en dit is toch wel een beetje uit de hand gelopen. Ze heeft inmiddels ook mensen in dienst om voor al die katten te kunnen zorgen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Truly: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie


πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer