Vrouw adopteert katje, maar gaat dan terug naar het asiel πŸ˜’πŸ’”

kat adopteren

Kat adopteren: Vrouw adopteert katje. Alleen dan gaat ze terug naar het dieren asiel… Nog een kat adopteren van het dieren asiel kan niet anders worden omschreven dan hartverwarmend, vooral de reden in dit verhaal is heel erg belangrijk.

Het is enorm fijn dat er dierenasiels bestaan. Honden, katten en andere dieren die in de steek zijn gelaten worden opgevangen. Het leven in een asiel is alleen niet optimaal doordat er veel dieren zijn is de leefruimte in de meeste gevallen erg beperkt. Daarom is het erg fijn dat er mensen zijn die bijvoorbeeld een kat adopteren uit het asiel. Een minder punt is dat er soms katten onafscheidelijk van elkaar zijn en dan wordt er een geadopteerd en de ander niet, waardoor ze gescheiden moeten leven. Een kat adopteren vereist dus discretie.kat adopteren

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Dit was het geval in deze video. Wanneer de katten Mojo van 11 jaar en Max van 16 jaar werden gered door Anne Arundel County Animal Control, in Maryland, kwam er bijna een einde aan hun lange gezamenlijke leven in het dieren asiel. Vanwege beleid van het asiel moesten de twee in aparte kooien verblijven. Na een maand werd Mojo geadopteerd door een lieve vrouw en waren de twee katten voorgoed gescheiden.

kat adopteren


Echter is dit niet het geval en kwam de vrouw de andere kat adopteren genaamd max, zodat de twee katten weer samen gelukkig kunnen leven. Het is eigelijk grappig, wil je 1 van de diertjes een beter huis geven door een kat te adopteren, laat je eigenlijk een andere kat in de steek. Wat vind jij van de onderstaande beelden? Geef na het kijken een reactie op Facebook.

Bekijk meer van Dieren Spectrum:
Videobron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer