Zorgzame hond blaft dagenlang om hulp, reddingswerkers horen later nog een ‘piepgeluid’ 😢❤️

kat gevonden

Kat gevonden: Zorgzame hond blaft dagenlang om hulp, dan horen reddingswerkers nog een ander ‘piepgeluid’. De reddingswerkers volgden het ‘piepgeluid’ en er werd een kat gevonden. 

Over het algemeen is het niet het meest ideale duo een kat en een hond. Wanneer je ze beide in huis hebt lijken het eigenlijk net broer en zus, en zoeken voortdurend ruzie met elkaar. Wat al helemaal niet vaak gebeurd is dat een hond voor een kitten zorgt, het is een opmerkelijk tafereel wat plaatst vond in South Carolina. Een hond bleef constant blaffen en toen iemand ging kijken, was de verbazing groot, want er werd toen een kat gevonden.kat gevonden

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij Michelle Smith de kat gevonden heeft onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Diegene die ging kijken was ‘Animal Control Officer’ Michelle Smith. Kort nadat ze aan was gekomen vond ze een kleine zwarte en witte hond, aan de andere kant van een ravijn achter een bouwmarkt. De officier klom naar beneden om de hond te pakken, maar wanneer ze op de bodem stond kwam ze erachter dat de hond niet alleen was en had ze een kat gevonden.

kat gevonden


Smith redde beide dieren en bracht ze naar werkers van Anderson County P.A.W.S. Daar lieten ze weten dat de hond nog steeds goed voor de kitten zorgt, ze geeft haar te eten en zorgt dat de kitten schoon blijft. Het feit dat de kat gevonden werd, had dus een goed einde!

Bekijk meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1obuMkjR8Vs[/embedyt]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer