Katje ligt op sterven langs de weg. Kijk nu als hij een écht bedje krijgt!

kat gezocht 1

Katje ligt op sterven langs de weg. Kijk nu als hij een écht bedje krijgt! Door de vrouw werd een kat gezocht en die heeft ze nu gelukkig gevonden, wat een heldin!

Wil je gelijk het filmpje bekijken? Scroll dan naar beneden en bekijk de beelden.kat gezocht 4

In het buitenland komen er steeds meer zwerfkatten voor. Dit komt doordat steeds meer mensen afstand nemen van hun kat en hem de straat op zetten.

Die gedumpte kat krijgt vervolgens nieuwe kittens met een andere zwerfkat en zo blijft de populatie maar stijgen. Wanneer er een kat van huis wegloopt wordt er naar de kat gezocht, maar die zijn dan ook automatisch moeilijker te vinden door de stijgende populatie zwerfkatten. 

Doordat er zoveel zwerfkatten zijn, worden er ook veel jonge kittens in de steek gelaten. Deze moeten dan helemaal zelf zien te overleven in de grote stad, wat erg moeilijk voor ze is.

Meer over het verhaal van het zwerfkatje van het kanaal: AnimalSTEP Official. In deze video zien we een hele kleine kitten aan de zijkant van de weg liggen. Hij ligt in een soort innam en is zichtbaar aangeslagen. De vrouw had naar de kat gezocht en hem gevonden. Ze nam hem vervolgens mee om hem te verzorgen.

Gelukkig had hij geen verwondingen, maar was hij alleen erg zwak en had heel veel honger. Na wat lekkers te eten en te drinken knapte de kat al helemaal op en begon lekker te spelen in zijn adoptiehuis.

kat gezocht 2


Vind jij de beelden ontroerend, maar toch ook interessant? Deel ze dan op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van AnimalSTEP Official: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer