Familie kittens ‘dartelen’ in de tuin en ontdekken dat een glijbaan héél leuk kan zijn 🤣❤️

Bengaalse kittens spelen op de glijbaan 5

Het verhaal van een stel prachtige kittens die even lekker in de tuin spelen. Genieten dit.

“Kittens spelen in de tuin en ontdekken dat een glijbaan heel leuk kan zijn. De beestjes houden al onwijs van spelen, maar dit maakt het alleen maar leuker!

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de kittens onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.Bengaalse kittens spelen op de glijbaan 1a

© Perrine Kennedy

Waardevolle inleiding

Iedereen houdt van spelen. Van jong tot oud. Kinderen houden ervan om lekker buiten te spelen met elkaar en ouderen vinden het weer leuk om een bordspel te doen.

Misschien vind jij het wel leuk om videogames te doen en houden je ouders weer van een puzzel.

Voor ieder is er wel wat wils. Dat komt omdat er zoveel opties zijn. Zoveel mogelijkheden voor iedereen, dat je je tijd wel leuk kan indelen. Maar dit geldt niet alleen voor mensen.

Dieren vinden het ook onwijs leuk om te spelen. In het volgende filmpje zien we een paar spelende kittens.

Bengaalse kittens spelen op de glijbaan 4a

© Perrine Kennedy

Belangrijke inlichting verhaal

In het filmpje is te zien hoe een stel kittens zichzelf heerlijk vermaakt buiten. Het stel gaat van de glijbaan af die buiten staat in de tuin.

Wat een onwijs veel lol hebben ze zeg. Ze gaan zo enthousiast met elkaar en de glijbaan om. Hun baasje Isha vindt dan ook dat iedereen op een dag pauze nodig heeft om dit paar te kunnen bewonderen.

Dan is je dag toch gelijk een stuk beter, vind ze. Wij snappen het wel. De beestjes kunnen nu in hun eigen natuurlijke omgeving bizar veel pret beleven. Super leuk om te zien!

Bengaalse kittens spelen op de glijbaan 3a

© Perrine Kennedy

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de kittens zijn afkomstig van | Perrine Kennedy: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer