Deze kolibrie lijkt “magisch” en dat wordt zichtbaar als hij zijn hoofd beweegt 😍❤️

kolibrie 2a

Deze kolibrie is “magisch” en zodra hij zijn hoofd beweegt ga jij je ogen niet geloven… Wat een ongelooflijk mooi dier is een kolibrie toch. Het is bijna niet te geloven hoe prachtig de natuur kan zijn.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze speciale kolibrie onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’kolibrie 2a

Op deze aarde leven heel veel verschillende dieren en de ene soort is mooier dan de andere.

We kunnen erg genieten van de schoonheid van de vacht van een cheeta, maar toch heeft het super lelijke uiterlijk van hyena’s ook weer wat.

Het is heel bizar dat ook ieder dier helemaal uniek is, zo lijken alle cheeta’s heel erg op elkaar, maar de vlekjes op de vacht zijn op iedere cheeta weer uniek. Een van de mooiste dieren op aarde is de Anna’s Kolibrie en die gaan we zien in deze video. 

kolibrie 3a


Waardevolle informatie over het filmpje: In deze video kun je een kleine 40 seconden lang genieten van de schoonheid van de Anna’s Kolibrie. Dit is een kolibrie leeft in zuidwestelijk Canada, de westelijke Verenigde en noordwestelijk Mexico.

kolibrie 1a


De vogel staat bekend om zijn fantastische veren op de kop en rondom de kop. De veren hebben een paars groene gloed die als het ware in elkaar overloopt. In dit filmpje zien we een mannetjes kolibrie en het is een genot voor het oog.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Don DesJardin: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer