Kritiek op ouders nadat dochter zoen blies richting leeuwenhok 🤔😲

leeuw voor raam 4

Het verhaal van een leeuw en een meisje en het leverde behoorlijk veel kritiek op…

“Enorme leeuw wordt gek nadat het meisje een zoen blaast richting glas. Hij probeert haar zelfs aan te vallen! Het is maar goed dat er een glas zit tussen de twee. We hadden dit niet anders willen zien aflopen!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de leeuw onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.leeuw voor raam 1a

© The Telegraph

Waardevolle inleiding

We kennen ze allemaal wel. Het dier. De leeuw. Het is de koning van de jungle. Een beest waar je niet zo snel ruzie mee wilt krijgen.

En waarvoor we allemaal toch stiekem best wel bang voor zijn. Hoe mooi het beest er ook uitziet, we komen er liever toch niet zo dichtbij in de buurt.

Gelukkig zijn er toch een aantal manieren om het dier te bewonderen. Zo kan je naar de dierentuin gaan en veilig van achter het glas bekijken.

Maar je kan bijvoorbeeld ook nog op safari gaan in Zuid-Afrika, daar kan je het dier in het wild bewonderen. In dit filmpje houden we het toch maar op de dierentuin!

leeuw voor raam 2a

© The Telegraph

Belangrijke inlichting verhaal

Een klein meisje en een leeuw hebben een staredown in de dierentuin. Hierbij probeert het dier het meisje aan te vallen van achter het glas!

Gelukkig is het meisje niet bang en ziet ze de lol er wel van in. Om het dier nog een beetje op te jutten begint ze hem kusjes toe te blazen.

Wij begrijpen wel dat het beest hierdoor nog bozer wordt. Of dit de manier is om met dieren om te gaan, ja dat weten wij ook niet.

Natuurlijk vinden wij het wel zielig dat dit dier zo moet lijden achter glas en niet gewoon in de natuur kan leven.

Het dier is nu op een punt dat het niet meer voor zichzelf kan zorgen in de natuur, want het heeft al die tijd eten gekregen waar hij zelf niet voor hoefde te jagen.

leeuw voor raam 3a

© The Telegraph

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de leeuw zijn afkomstig van | The Telegraph: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron | bron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer