Man drijft leeuwin tot ‘waanzin’ als hij speelt op zijn viool 😲😱

met een viool voor een leeuwin spelen 5

De beelden van een man en een leeuwin gaan viraal…

“Man drijft leeuwin in waanzin als hij begint te spelen op zijn viool. Wij weten niet zeker of de leeuwin boos, blij of geïrriteerd is, maar haar reactie is wel heftig te noemen”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de leeuwin onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.met een viool voor een leeuwin spelen 2a

© Inside Edition

Waardevolle inleiding over leeuwinnen

Een leeuwin wordt niet vaak gezien als een lief dier. Ze staat natuurlijk bekend als de koningin der dieren en dat wordt niet afgedwongen met liefdadigheid.

Ze horen eigenlijk netjes in de natuur thuis, maar zijn nu te zien in een dierentuin.

Vaak mankeert er iets aan de dieren of zijn ze geboren in de dierentuin. Hierdoor kunnen ze niet voor zichzelf jagen en zouden ze overlijden in de open wereld. Ze ontvangen dagelijks veel eten, wat ze daarbij ook ‘lui’ kan maken.

met een viool voor een leeuwin spelen 3a

© Inside Edition

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

Kyle Dillingham speelde op zijn viool voor de harige vrienden in de Oklahoma City Zoo and Botanical Garden.

Dillingham schreef op Facebook dat hij speelde voor de mensen die een lekker dagje uit waren, toen de nieuwsgierige leeuwin een kijkje kwam nemen.

Hij begon de serenade door het glas, maar de leeuwin had een sterke reactie op zijn muziek.

Ze begon tegen het glas te springen en ging als het ware op de maat van de muziek te keer. Hoogstwaarschijnlijk was ze geïrriteerd.

Het is een video waar Dillingham het volgende over zei: “Het was werkelijk een van de meest fenomenale ervaringen van mijn leven en de leeuwinnen vinden het leuk”.

Wij weten niet of dit helemaal waar is. Wij denken eerder dat hij het leuk vindt en de leeuwinnen niet. Persoonlijk vinden wij dat de dieren met rust gelaten moeten worden.

Ga zelf maar een vast zitten in een hok, terwijl iemand je probeert te irriteren. Ik denk dat je dan al gauw ook geïrriteerd wordt. 

Wat denk jij hierover?

met een viool voor een leeuwin spelen 1a

© Inside Edition

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van ’t overleden baasje zijn afkomstig van | Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer