Vijf manieren die aantonen dat je hond oprecht van je houdt 😍❀️

liefde relatie

Vijf manieren die aantonen dat je hond oprecht van je houdt. In deze video zie je 5 punten die de liefde van je hond als huisdier voor jou aantonen en in dit artikel wordt dus de focus gelegd op de liefde relatie tussen mens en dier.

Veel mensen hebben een hond als huisdier. De hond wordt over het algemeen echt gezien als familielid en de liefde relatie tussen hond en eigenaar is dus zeer speciaal. Sommige mensen zien hun honden echt als hun eigen kindje. De liefde relatie die wij voelen voor onze dieren kunnen we tegen elkaar uitspreken.

Maar een hond kan zijn liefde voor zijn baasje niet letterlijk vertellen. Gelukkig is er een neurowetenschapper en schrijver genaamd Gregory Burns en hij heeft de punten die doen blijken dat je hond van je houdt op een rijtje gezet.Β liefde relatie

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

De liefde relatie tussen de hond en de eigenaar uit het perspectief van de hond kan worden gemeten via een MRI-scan, maar niemand heeft zo een apparaat natuurlijk thuis. Daarom heeft Gregory de testjes bedacht. Wall Street Journal journalist Billy Higgins gebruikt zijn 3 jaar oude Labrador genaamd Violet voor de liefde relatie test.

liefde relatie


Ben je benieuwd of de hond van Billy daadwerkelijk van hem houdt? Of wil je de test zelf op je eigen hond uitvoeren? Kijk dan het filmpje af en zie hoeveel jouw trouwe viervoeter daadwerkelijk om je geeft.

Bekijk meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer