Hij speelt op een Belgische manege op zijn fluit en de paarden reageren z贸 mooi 馃槏鉂わ笍

manege paarden 2

Deze man speelt op een Belgische manege op zijn fluit en hoe de paarden reageren is z贸 mooi. Op deze manege hebben ze wel een heel erg speciale manier om de paarden rustig te krijgen. Dit kunnen ze beter overal maar doen, want het blijkt ook echt te werken.

Vriendelijke mededeling: Wij hebben voor het gemak de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Een klein beetje scrollen. Je kan hieronder verder lezen of een klein beetje scrollen tot de video in beeld komt.

manege paarden 3

Mensen die bij een manege werken hebben natuurlijk een liefde voor paarden, maar ook voor deze mensen is het soms moeilijk om deze beesten onder controle te houden. Paarden zijn namelijk dieren die heel erg hun eigen wil hebben en het is moeilijk om deze wil onder controle te houden.

Toch is het zo dat wanneer je de gevoelige snaar van een paard weet te raken je ook echt bij dit paard binnen bent en je verder niet veel meer hoeft te vrezen. Voor de werknemers van een manege dus de taak om deze snaar zo snel mogelijk te raken.

Wat je in het filmpje gaat zien: In deze video is een man uit Belgi毛 te zien die daar op een manege werkt. Hij heeft een heel erg innovatieve en leuke manier bedacht om de paarden rustig te houden. Door het bespelen van zijn fluit weet hij de dieren namelijk volledig rustig te krijgen.

manege paarden 1


De paarden verstijven bijna helemaal en lijken zichtbaar van het geluid te genieten. Wat moet het toch fijn zijn om hier als werknemer van een manege achter te komen, omdat je zo dus altijd een manier hebt om jouw dieren rustig te krijgen! Kon jij ook genieten van deze beelden. Deel ze dan op Facebook of Pin ze op Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Ok茅" te drukken gaat u akkoord. Ok茅 Lees meer