Oude Golden Retriever huilt van vreugde als baasje eindelijk terug is van een missie 😍❀️

missie hond 3

Oude Golden Retriever huilt van vreugde als baasje eindelijk terug is van een missie. Deze vrouw zit in het leger en heeft daarom haar hond heel erg lang moeten missen. Wat een schattige beelden!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de oude Golden Retriever en zijn baasje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.missie hond 1

Wanneer je in het leger zit dan maak je bewust de keuze om jouw leven in gevaar te brengen om dat van andere mensen veilig te houden.

Dit is natuurlijk een grote opoffering die je moet maken, maar dat is ook zeker niet het enige. Je moet bijvoorbeeld ook je dierbaren heel erg lang missen wanneer je op een missie wordt gestuurd.

Sommige mensen kunnen hier heel erg goed tegen, maar je hebt ook mensen die hier helemaal aan onderdoor kunnen gaan.

Meer over het filmpje: In deze video zie je een vrouw die voor haar werk in het leger op missie gestuurd is, maar nu eindelijk weer thuis is.

missie hond 2


Haar hond heeft haar duidelijk heel erg gemist, want de reactie van deze oude labrador is onbetaalbaar. De vrouw heeft het er zichtbaar ook een beetje moeilijk mee om haar hond en zijn reactie te zien.

Als iets duidelijk wordt uit deze beelden dan is het wel dat deze twee een heel erg goede band hebben samen en dat ze het waarschijnlijk heel erg leuk gaan hebben nu zij weer thuis is.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Hannah Foraker: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron


πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer