Moedige agent zet eigen leven op het spel om aangereden hond te redden 😢❤️

moedige agent 6

Het heldhaftige verhaal van een moedige agent die het leven van een hondje had gered…

“Moedige agent stopt het verkeer op snelweg om aangereden hondje te redden. De heldhaftige actie is vastgelegd met de dashcam uit de auto van de agent.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de moedige agent onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.moedige agent 3a

© ABC Action News

Waardevolle inleiding

Als je een agent bent is geen enkele werkdag hetzelfde. Je komt iedere dag weer verschillende situaties tegen waarin je moet optreden.

In sommige gevallen ben je de held en kom je iemand redden, maar in andere gevallen zien mensen je weer als kwaadaardig wanneer je ze komt oppakken.

Maar als je een agent bent, ben je iedere dag een moedige agent, want er zijn veel situaties waarin een agent zijn eigen veiligheid op het spel zet om op te komen voor de veiligheid van anderen.

En dat moeten meer mensen gaan waarderen!

moedige agent 2a

© ABC Action News

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we de heldhaftige beelden van een hele moedige agent.

De beelden zijn opgenomen door de dashcam in de auto van de politieagent. De agent was namelijk op patrouille toen hij plotseling zag dat een hond werd aangereden.

Het lastige aan de situatie was dat het gebeurde op de snelweg, maar dit deed de agent er niet van weerhouden om in actie te komen.

Hij besloot zijn auto neer te zetten op de baan waar de hond lag, zodat er geen auto’s overheen zouden rijden.

Vervolgens pakte hij de hond op en nam hem voorzichtig mee. Dankzij deze agent leeft het diertje nog en dat is natuurlijk helemaal fantastisch!

moedige agent 1a

© ABC Action News

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van deze moedige agent zijn afkomstig van | ABC Action News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer