Baby olifant wordt van de dood gered door vrouw – nu volgt hij haar overal 😍❤️

olifant 4

Baby olifant wordt van de dood gered door vrouw – nu volgt hij haar overal. Hij veroorzaakt een grote chaos in het huis van de vrouw, maar ze vindt het het allemaal waard. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit baby olifantje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.’



olifant 2

Olifanten zijn een van de grootste zoogdieren op aarde. Traditioneel worden er twee verschillende soorten olifanten erkend, namelijk de Afrikaanse olifant en de Aziatische olifant.

Door de enorme omvang van de beesten zijn ze erg indrukwekkend en zijn het geen dieren die je zo een, twee, drie als huisdier zou nemen.

olifant 1


Toch komt het wel eens voor dat iemand een olifant als huisdier heeft, omdat het olifantje is verstoten door zijn oorspronkelijke familie. Of het nou helemaal geschikt is kunt u zelf beslissen door het kijken van deze video. 

Meer over het filmpje: Deze video gaat namelijk over Moyo, dit is een olifant die al bijna zijn hele leven woont bij een verzorger thuis.

olifant 3


Toen het olifantje met zijn moeder door een rivier liep, verdronk hij bijna en kon zijn moeder hem niet redden. Gelukkig werd Moyo gevonden door rangers die het beestje naar Roxy.

Zei werd een soort nieuwe moeder van het olifantje en hij volgt haar nu overal waar ze naar toe gaat. Het is een erg grappig verschijnsel, omdat hij flink wat chaos veroorzaakt in huis door zijn omvang.

advertentie
olifant 4

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: BBC: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer