Olifant was vijftig jaar vastgeketend voordat hij eindelijk werd bevrijd 😢❤️

olifant gered 3

Olifant was vijftig jaar van zijn leven vastgeketend voordat hij eindelijk werd bevrijd. Het arme dier kon zijn geluk niet op, toen hij eindelijk werd verlost en de meest helse tijd achter zich kon laten. Deze olifant verdient het beste.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze bevrijding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige en emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.olifant gered 2


Een olifant is een erg groot dier dat je niet zomaar even kan zien overal. Daarom worden ze in veel landen gebruikt als een toeristische attractie.

Dit brengt erg veel geld op voor de eigenaren en dat heeft erg slechte gevolgen voor de beesten. Ze maken vaak erg lange dagen, hebben erg weinig ruimte omdat ze vastzitten aan kettingen en krijgen ook nog eens veel te weinig te eten.

Doordat de eigenaren alleen maar aan het geld denken, worden de beesten compleet verwaarloosd. 

Meer over de video: Dit filmpje gaat over Raju de olifant, het arme dier werd 50 jaar geleden gevangen genomen en zat al bloedend vastgeketend.

olifant gered 3


Daarnaast kreeg de olifant niets te eten van zijn eigenaren en moest hij leven van hetgeen wat hij kreeg van langslopende toeristen.

Maar na 50 jaar enorm afzien is het dier eindelijk bevrijd en kan hij zijn geluk niet op. Toen de mensen van de organisatie SOS wildlife het dier losmaakte kon hij niks anders doen dan huilen van geluk.

Het dier maakt het nu weer helemaal goed en is het alleen hopen dat de eigenaren flink worden aangepakt.

olifant gered 1


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: PatrynWorldLatestNew: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer