Olifant crasht een Afrikaans ‘zwembadfeestje’ en nodigt zichzelf uit voor een drankje 不不

Stel je voor…Zit je lekker in het zwembad, komt een olifant het feestje ‘crashen’. Dit is wel het laatste wat je verwacht wanneer je denkt een verfrissende duik in het zwembad te nemen.

Tip van onze Spectrum Schrijvers:
‘Wij hebben de videobeelden van de olifant die gezellig ook een duik wil nemen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’olifant 3

Olifanten zijn prachtige dieren die helaas op veel delen van de wereld nog heel erg slecht behandeld worden. Een olifant is natuurlijk heel erg sterk en wordt daarom vaak gebruikt om dingen te vervoeren.

Mensen houden hier echter vaak geen rekening met het uithoudingsvermogen van zon beest, waardoor de beesten oververmoeid raken en uiteindelijk ook komen te overlijden. Dit kan zo natuurlijk niet langer en daarom moeten er mensen tegen opstaan.

olifant


Waardevolle info over verhaal:
In deze video is te zien dat een aantal mensen bij een zwembad zitten en een dan wel heel erg verrassend bezoek krijgen. Ze zien in de verte namelijk ineens een olifant verschijnen en dit beest komt alsmaar dichterbij.

olifant 2


Gelukkig voor hen lijkt dit enorme beest alleen maar oog te hebben voor het water in het zwembad en laat hij de mensen verder maar gewoon met rust. Dit is natuurlijk maar goed ook, want tegen de kracht van een olifant kunnen deze mensen bij lange na niet op. Ook een hek om het zwembad plaatsen hoeft niet per se te werken, want daar knallen ze zo doorheen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Kerry Dunne: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

Meer van Spectrum Magazine
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Ok矇" te drukken gaat u akkoord. Ok矇 Lees meer