De droom van elke natuurliefhebber: Spendeer een nachtje in het ‘Jungle Bubble’ hotel 😍❤️

olifanten hotel 1a

Sommige dromen worden werkelijk in dit prachtige ‘olifanten’ hotel

De droom van elke natuurliefhebber: Spendeer een nachtje in het ‘Jungle Bubble’ hotel, waar je met de olifanten onder de sterren slaapt. Dit is een van de meest indrukwekkende hotels in de wereld, waar je echt een kijkje zou moeten nemen!

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit hotel bij de olifanten onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.olifanten hotel 1a

© Anantara Hotels Resorts & Spas

Waardevolle inleiding over olifanten

Olifanten zijn misschien wel een van de meest indrukwekkende dieren op deze aarde.

Dit komt vooral door hun enorme omvang en fantastisch mooie slagtanden. Daarbij is hun slurf een erg grappige toevoeging aan hun uiterlijk.

Olifanten zijn erg slimme dieren en hebben een bizar goed geheugen. Ze vergeten eigenlijk nooit iets, er zijn olifanten die elkaar wel 50 jaar niet hadden gezien, maar elkaar aan bepaalde kenmerken toch herkenden.

olifanten hotel 3a

© Anantara Hotels Resorts & Spas

Belangrijke inlichting verhaal

In deze video zien we een reclamefilmpje van het Antara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.

Dit is een betoverende wereld vol met olifanten in Azië. Dit resort biedt de mogelijkheid om op reis te gaan waarin je van dichtbij ervaart en ontdekt hoe het is om met olifanten te leven.

Het resort is uniek, omdat het het enige hotel in de wereld is waar je zoiets kunt ervaren. Na het zien van de beelden wil je er direct heen. Het kost wel ongeveer 600 dollar voor een nachtje slapen.

olifanten hotel 2a

© Anantara Hotels Resorts & Spas

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit hotel zijn afkomstig van | Anantara Hotels Resorts & Spas: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer