Deze kat heeft ruzie met een andere kat. Bekijk dan de hond achter haar 🤣😜

onze hond stopt een gevecht 3

Geweldige beelden: Deze kat heeft ruzie met een andere kat. Bekijk dan de hond achter haar… Onze hond heeft er helemaal geen zin in en haalt de kat weg. 

Algemene opmerking: Wij hebben voor het gemak de videobeelden van de hond onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even scrollen en vervolgens genieten!onze hond stopt een gevecht

Vrienden moeten altijd voor elkaar klaar staan. In goede tijden, maar ook zeker in slechte tijden. Je moet je vrienden helpen om een probleem op te lossen, maar je moet je vrienden ook juist behoeden voor bepaalde vrienden.

Dus je moet ingrijpen op een punt, waarbij het slecht kan aflopen voor je kameraad. Wanneer een vriend van je bijvoorbeeld ruzie aan het zoeken is, is het beter om hem weg te halen in plaats van erop los te slaan samen met je vriend. 

Meer over het verhaal van FactsTV LK: Een kat en hond worden over het algemeen niet snel als beste vrienden gezien en het is dus best opmerkelijk te noemen wanneer deze twee goed bevriend zijn. In deze video zien we zo een bijzondere relatie tussen een kat en een hond, onze hond is een Golden retriever.

onze hond stopt een gevecht 1


Ze staan voor elkaar klaar en dat is goed te zien. De kat heeft ruzie met een andere kant en het staat op het punt om uit de klauwen te lopen, maar dan grijpt de Golden retriever in en haalt zijn maatje rustig weg van de situatie.

Zo raakt er niemand gewond en is iedereen blij. Kon jij ook genieten van de beelden? Deel deze dan nu op Facebook of pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: FactsTV LK: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer