Meisje voedt eend op vanaf geboorte: Samen gaan ze dagelijks op avontuur 😍❤️

opvoeding van een eend 3

Meisje voedt eend op: Niet met woorden te beschrijven hoe mooi de vriendschap is. Het meisje neemt de opvoeding erg serieus en voelt zich ook echt de moeder van haar eend, super lief. Ze maken dagelijks de leukste dingen mee en het is altijd een avontuur! 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit meisje die een eendje opvoedt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’opvoeding van een eend 3

Vriendschap is een van de mooiste en ook een van de belangrijkste dingen in het leven. Het betekent dat je ten alle tijden voor elkaar klaar staat, in leuke tijden, maar ook zeker weten in moeilijk tijden, want dat is nog veel belangrijker.

Vaak raak je op jonge leeftijd bevriend met je buurjongen of buurmeisje en is diegene voor de rest van je leven je beste vriend of vriendin. Sommige mensen hebben een andere soort vriend in de vorm van een dier.

opvoeding van een eend 2


Dat is natuurlijk ook erg mooi en vaak is de band ook erg sterk tussen mens en dier. 

Waardevolle informatie over dit verhaal: In dit filmpje zien we een 5-jarig meisje in Maine die de opvoeding van een eend voor haar rekening neemt, en het is geen speelgoed eend, gewoon een echte.

opvoeding van een eend 1


De twee zijn onafscheidelijk van elkaar en hebben een super sterke band. Het meisje heeft echt het gevoel dat ze de moeder van de eend is, en het leuke is dat de eend dit ook over haar denkt.

Veel kinderen gaan naar het park om eendjes te kijken, maar het meisje neemt haar eend mee naar het park om hem te laten zwemmen. Het is erg lief en schattig om te zien hoe zorgzaam het meisje al op 5-jarige leeftijd is. En we kunnen nu al zien dat ze later een goede moeder zal worden!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CBS Sunday Morning: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer