Orang oetan ziet ontvoerde baby voor de eerste keer en haar reactie gaat het hele internet over 😢❤️

orang oetan 2

Orang oetan ziet haar ontvoerde baby voor de eerste keer weer, reactie gaat het hele internet over. Deze moeder orang oetan ziet voor het eerst haar baby weer en dit levert meer dan prachtige beelden op. Ze hebben elkaar duidelijk gemist.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze orang oetan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.orang oetan 2


Een orang oetan heeft van alle soorten apen die er zijn het meeste weg van de mens. Niet alleen hebben ze wat dezelfde uiterlijke kenmerken, want ook qua gedrag komen ze best wel wat met elkaar overeen.

Dit is dan ook een van de redenen waarom veel wetenschappers geloven dat wij mensen van de apen afstammen. Helemaal geen gek idee natuurlijk, al wordt dit idee door veel mensen die gelovig zijn in twijfel getrokken.

orang oetan 1


Die geloven er natuurlijk in dat hun God de wereld heeft gecreëerd.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een orang oetan eindelijk weer met haar kind herenigd wordt. Haar kind was namelijk ontvoerd en er was niets wat deze moeder daaraan kon doen.

orang oetan 3


Gelukkig hebben de mensen om haar heen er wel alles aangedaan om de twee weer met elkaar te herenigen. Met succes en het is dan ook heel erg mooi om de reactie van de twee apen te zien.

Het is namelijk wel heel erg duidelijk te keren dat de twee elkaar gigantisch gemist hebben.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Channel 4: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer