Orang oetan werd geschoren, gemaquilleerd en gedwongen om zich te prostitueren – Pony’s verhaal ontroert miljoenen 😢❤️

orang oetan veiligheid

Orang oetan werd geschoren, gemaquilleerd en gedwongen om zich te prostitueren – nu ontroert Pony’s verhaal miljoenen mensen. Een erg bijzonder verhaal waarin een aap werd gedwongen tot de ergste dingen.

Soms hoor je verhalen voorbij komen waarvan je alleen maar kan walgen en hopen dat het gaat om een hele slechte grap. Het verhaal over de orang-oetan genaamd Pony is zo een verhaal. Dieren moet je met respect behandelen, zeker omdat ze vaak weerloos zijn. Ze kunnen niet praten, niet even zeggen dat ze het onaangenaam vinden en daarom gruwel ik van verhalen dat dieren worden misbruikt. Je vindt dat als persoon zelf toch ook niet fijn? 

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.orang oetan veiligheid

In deze video zie je orang oetan Pony, Pony is een orang oetan en komt uit een dorp in Borneo. Ze is gevonden terwijl ze vastgeketend zat aan de muur, liggend op een matras en eindelijk in veiligheid gebracht. Ze was helemaal kaal geschoren. Zodra er een man in de buurt kwam, draaide ze zich om en reageerde ze heel raar. Toen werd duidelijk dat ze werd gebruikt als slaaf. Ze werd al super lang in gevangenschap gehouden door een mevrouw. Eindelijk is het dier in veiligheid gebracht. 

orang oetan veiligheid


Die wilde geen afstand doen van de orang oetan, omdat heel het dorp van haar hield, walgelijk. Gelukkig is de orang-oetan nu gered en in veiligheid gebracht en kan ze een zorgeloos leven leiden. Wat zou jij willen zeggen tegen de mensen die haar dit hadden aangedaan? Laat van je horen op Facebook.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

https://www.youtube.com/watch?v=xhb1NccH5C4

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer