Trouwe hond neemt afscheid van overleden baasje en is zichzelf niet meer 😢❤️

overleden baasje 4

Wij waren in tranen toen wij zagen hoe dit hondje afscheid probeerde te nemen van zijn overleden baasje…

“De hartverscheurende manier waarop deze hond de dood van zijn baas betreurt. De Duitse herder is sindsdien niet zichzelf en diepbedroefd!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de dit hondje en zijn overleden baasje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.overleden baasje 2a

© Inside Edition

Waardevolle inleiding over overlijden

Het is natuurlijk nooit makkelijk als iemand te overlijden komt. Vaak laat diegene enorm veel achter en zijn de naasten in diep berouw.

Een droevige tijd slaat dan aan en het is iets waar veel mensen liever niet over nadenken. Toch komt die tijd er nou eenmaal.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Het is een spreekwoord, maar wel een die waar is jammer genoeg.

In het volgende filmpje zie je een diepbedroefde hond. De Duitse herder is zichzelf niet meer na het overlijden van zijn baasje.

overleden baasje 3a

© Inside Edition

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

De 21-jarige Abraham Martinez is op deze jonge leeftijd omgekomen bij een auto ongeluk.

Abraham was de eigenaar van zijn trouwe Duitse herder. De hond is sinds het overlijden van zijn baasje niet meer dezelfde geweest.

Hij is in diep verdriet en voelt zich niet goed. Toen de zus de hond bij het graf van Abraham zag zitten, wist zij dat niet alleen de familie in pijn was, maar ook de hond.

Wij hopen dat de herder goed wordt opgevangen door de rest van Abraham zijn familie en hopen dat die zich snel weer wat beter gaat voelen.

overleden baasje 1a

© Inside Edition

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van ’t overleden baasje zijn afkomstig van | Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer