Paard doet net alsof hij dood valt om te voorkomen dat mensen op hem rijden 🤣❤️

paard 1

Paard doet net alsof hij dood valt om te voorkomen dat mensen op hem rijden. Hij heeft er zo een hekel aan wanneer mensen op hem rijden en daarom haalt hij zijn beste acteerwerk uit de kast om het niet te hoeven doen.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit paardje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’paard 2

Paarden zijn oorspronkelijk kuddedieren en leefde heel lang geleden alleen in het wild. Tienduizenden jaren geleden was het paard de belangrijkste voedselbron voor de mens, maar dat is nu gelukkig niet meer zo.

Later lukte het de mens om paarden te temmen, waardoor ze uiterst geschikt werden als vervoersmiddel. Een paard kan veel langer lopen dan de mens en ook nog eens op een hoger tempo.

paard 1


Nu hebben we natuurlijk vervoersmiddelen als auto’s en vliegtuigen etcetera, waardoor de paarden minder nodig waren. Nu worden ze voornamelijk gebruikt voor de sport paardrijden. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we het hele opmerkelijke gedrag van het paard genaamd Jingang. Het paard zou eigenlijk Leonardo DiCaprio moeten heten vanwege zijn enorm goede acteerskills.

paard 3


Jingang vindt het helemaal niet leuk wanneer mensen op hem rijden en heeft daar ook helemaal geen zin in. Hierop heeft hij een kunstje bedacht en dat is namelijk net doen alsof hij dood is.

Het grappige aan het hele verhaal is dat het paard er ook nog eens heel goed in is en laat zelfs zijn tong naar buiten hangen. Wil je het acteerwerk zien? Kijk dan naar deze grappige video!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer