Lief paard komt aanrennen met hooi. De reden waarom is aandoenlijk! 😍❤️

paard 4

Lief paardje komt aanrennen met hooi. De reden waarom is aandoenlijk! Dit paard heeft ook zeker een heel erg romantische kant! De liefde spat van het scherm af!

Ben je niet zo’n lezer? Voor het gemak hebben wij de videobeelden van de dieren onderaan deze pagina neergezet.paard 3

Wanneer je heel erg veel van iemand houdt en ook heel erg verliefd bent op die persoon dan heb je hier alles voor over. Dit werkt niet alleen bij mensen zo, want ook dieren kunnen deze gevoelens hebben. Zo kunnen dieren bijvoorbeeld smoorverliefd worden op een soortgenoot. Als eigenaar van het paard hoop je natuurlijk dat al zijn aandacht naar jou toe gaat, maar dit heb je toch niet helemaal zelf in de hand natuurlijk.

Een leuk feitje over paarden: Wist jij dat witte paarden helemaal niet wit worden geboren? Als ze namelijk geboren worden hebben ze een iets donkere kleur en die kleur verandert geleidelijk naar wit.

Meer over het verhaal van Jessica Munn en haar paarden: Het dier in deze video laat zien een zeer grote romantische kant te hebben. ‘T’ is stiekem een beetje verliefd op Layla en hij probeert haar in te pakken door haar wat hooi te geven. T komt keihard aanrennen en geeft direct het hooi aan zijn grote liefde. Wanneer hij dit gegeven heeft wil hij natuurlijk wel een paar kusjes van Layla krijgen.

paard 2


Dit krijgt hij gelukkig voor hem dan ook en wij zijn dan natuurlijk ook heel erg blij voor hem! Dit heeft hij namelijk ook wel verdiend. Vind jij de beelden ook zo prachtig om te bekijken? Deel deze beelden dan met jouw vrienden op Facebook of Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Jessica Munn: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer