Meisje en paard zijn beste vrienden en kijk nu als ze samen op ‘avontuur gaan’ 😍❤️

Paardje en kind zijn beste vrienden en dat bewijzen de beelden. Dit kind kan het wel heel erg goed vinden met dit paard. De twee lijken onafscheidelijk te zijn. Prachtig om te zien dat zo’n klein meisje al zo’n vriendschap heeft weten op te bouwen.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van dit paardje dat beste vrienden is met een kind onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ paard en meisje zijn beste vrienden 3

Paarden zijn heel erg slimme, maar vooral ook nuttige dieren. Vroeger werden paarden veelal gebruikt als vervoermiddel,maar vandaag de dag dienen ze daar al een stuk minder voor.

Het zijn vooral de wat armere landen waar het paard nog steeds als een vervoermiddel gezien wordt. In Nederland rijden mensen toch vooral om recreatieve doeleinden op een paard.

Iets wat begrijpelijk is, want je kunt natuurlijk heerlijk tot rust komen wanneer je een rondje op zo’n geweldig beest maakt.

Waardevolle informatie: In deze video is te zien dat Emma, een klein meisje, helemaal dol is van haar paard. DIt beest heet Cinnamon en te zien is dat ook Cinnamon het wel in Emma ziet zitten.

paard en meisje zijn beste vrienden


Duidelijk is in ieder geval dat Emma onwijs veel van dieren houdt en dan in het bijzonder toch wel van paarden.

Wij denken dan ook dat zij heel haar leven wel met deze fantastische beesten zal blijven werken. Misschien zien we haar later zelfs wel terug op de olympische spelen als paardentrainer.

paard en meisje zijn beste vrienden 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer