Man staat naast paard en laat het publiek juichen met zijn truc 😍❀️

paardenwedstrijd 1

Man staat naast zijn paard. Het is zijn volgende zet die mensen laat juichen. Tijdens deze paardenwedstrijd wordt wel duidelijk dat paarden heel erg slimme beesten zijn. Wat is dit prachtig!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze man en zijn paard onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige en unieke beelden bekijken en delen met je vrienden.paardenwedstrijd 1

Paarden zijn prachtige dieren die dan ook heel erg geliefd zijn bij veel mensen. Het leuke aan het hebben van een paard is dat je er ook echt op kunt rijden.

DIt hoef jij bij iemand zijn hond natuurlijk niet te proberen, want dan zul je raar aangekeken worden. Ook kun je meedoen aan een paardenwedstrijd met jouw geliefde paard.

paardenwedstrijd 3


Iets wat de band tussen het dier en zijn eigenaar vaak alleen maar versterkt. Al moet het wel leuk blijven en moet vooral het dier het wel naar zijn zin hebben.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een man samen met zijn paard meedoet aan een paardenwedstrijd. Deze twee hebben duidelijk heel wat uurtjes met elkaar doorgebracht, want ze lijken elkaar door en door te kennen.

paardenwedstrijd 4


Dit moet ook wel, want anders kun je natuurlijk niet zulke prachtige stunts uithalen. Het publiek gaat dan ook helemaal uit zijn dak wanneer ze zien dat de man op de rug van het paard klimt.

Alles verloopt gelukkig goed en wij denken wel te weten wie de winnaars zijn!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Santi Serra Camps: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie


πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer