Deze papegaai kan zingen als een mens en de beelden liegen er dan ook niet om 🤣❤️

papegaai zingt

Niemand geloofde dat zijn papegaai als een mens kon zingen: Dus pakte hij zijn camera erbij en legt alles op film vast. Deze papegaai wordt de nieuwe Adele geloof onze woorden maar!

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze papegaai die kan zingen als een mens onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’papegaai zingt

Een van de leukste vogelsoorten is toch wel de papegaai. Een papegaai is erg leuk om te hebben als huisdier en er zitten ook heel veel voordelen aan in vergelijking met andere dieren.

Zo hoef je een papegaai bijvoorbeeld nooit uit te laten en kan je hem gewoon in je huis rond laten vliegen. Ook kan je met je papegaai lekker praten en heb je af en toe echt het idee dat je een conversatie met het dier kan starten.

Daarnaast zijn ze ook lekker gek, kunnen ze liedjes zingen en halen ze leuke grapjes uit met mensen. 

Waardevolle informatie over dit verhaal: Als papegaaien wat zeggen is het vaak een imitatie van iets wat ze een mens hebben horen zeggen. Dit kan van alles zijn een naam, een scheldwoord, maar soms ook gewoon een liedje.

papegaai zingt 2


In dit filmpje zien we een papegaai die zijn eigenaar waarschijnlijk het liedje ‘In the rain’ heeft horen zingen, want terwijl ze in haar kooi zat begon ze ineens het populaire liedje te zingen van een zangeres die er graag van hield om op te treden met een pruik die haar ogen bedekte.

Het leuke is dat die zangeres erg lijkt op deze lieve papegaai. Als je het filmpje zou kijken zonder te weten dat het om een vogel ging zou je denken dat het gewoon een vrouw is die het zingt.

papegaai zingt 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: DailyPicksandFlicks: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer