Moeder Natuur op zijn mooist: Eland geeft geboorte aan haar tweeling kalfjes 😍❤️

pasgeboren elandjes 2a

Unieke beelden: Moeder eland geeft geboorte aan haar tweeling kalfjes. De pasgeboren kalfjes maakten het meteen goed na de geboorte dus het is een super mooie verschijning van moeder natuur. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze moedereland die geboorte geeft aan haar tweeling kalfjes onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’pasgeboren elandjes 3

Een eland is het grootste zoogdier dat leeft uit de familie der hertachtigen. Het is een zeer groot dier met een opmerkelijke snuit. Ze hebben een ruwe vacht en deze is grijsbruin van kleur.

Ze hebben erg lange poten, waardoor ze makkelijk door diepe sneeuw kunnen lopen. Je kan de mannetjes herkennen aan hun grote gewei. Elanden komen voornamelijk voor in naaldbossen en de pasgeboren elandjes worden kalfjes genoemd.

pasgeboren elandjes


Een lange tijd geleden leefden er ook elanden in het wilde in Nederland, maar die tijd is voorbij. 

Waardevolle informatie over dit verhaal: In deze video zien we de fantastische geboorte van 2 kleine elandjes. De moeder eland lag in de tuin van de mensen die het filmpje hebben gemaakt.

pasgeboren elandjes 2a


De mensen waren begonnen met filmen, omdat de eland al een paar keer eerder was bevallen in hun tuin. Het is erg fascinerend om nieuw leven op aarde te zien komen en daarnaast is het ook heel mooi om de pasgeboren kalfjes hun eerste stapjes op de wereld te zetten.

Het is al met al een prachtige video met een grote dosis schattigheid en we hopen dat deze dieren een lang en gelukkig leven zullen hebben.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Levi Perry: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer