Reddingshondje springt op de kruk en speelt op de piano – Moeder neemt het ‘optreden’ op 🤣❤️

piano spelen hond 6

Piano spelen is erg moeilijk, maar deze hond vind het maar al te leuk om te doen!

“Hond springt op kruk en begint piano te spelen, moeder neemt haar onbetaalbare optreden op. Piano spelen is voor de meeste mensen al een erg lastig verhaal, maar deze hond doet het alsof het de normaalste zaak van de wereld is, inclusief een mooie buiging voor het publiek.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van het piano spelen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.piano spelen hond 2a

© Rumble Viral

Waardevolle inleiding over piano spelen

Piano spelen is erg lastig. Je hebt namelijk te maken met heel veel verschillende toetsen.

 

Daarnaast is er ook nog een pedaal, want je dient te besturen met je voet. Er komen tijdens het spelen erg veel dingen kijken, waardoor het niet voor iedereen is weggelegd.

 

Toch kan iedereen het leren, maar om het echt te perfectioneren is erg lastig. Vooral als je gaat spelen en zingen tegelijk, moet je beschikken over een goede coördinatie.

 

piano spelen hond 1a

© Rumble Viral

Ik beheers piano spelen absoluut niet, maar kan wel enorm genieten van mensen die het erg goed kunnen.

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien je iets dat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Het is namelijk een hond die piano gaat spelen.


De hond is een 6-jarige kruising tussen een Duitse herder en een Border Collie en heet Sadie. Ze werd door haar baasjes geadopteerd uit het asiel.

Ze houdt ervan om nieuwe trucjes te leren en onlangs heeft ze geleerd om piano te spelen. Het ziet er erg leuk uit om een hond achter een piano te zien zitten.

Daarnaast is de reactie van de hond ook erg leuk en doet ze op het einde zelfs een diepe buiging naar haar publiek, fantastisch!

piano spelen hond 3a

© Rumble Viral

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van ’t overleden baasje zijn afkomstig van | Rumble Viral: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer