Heroïsche politiehond Finn brengt de jury tot tranen toe: “Hij is een ware held” 😢❤️

politiehond doet auditie 4a

Het verhaal van een politiehond die auditie doet…

“De heroïsche politiehond Finn brengt de jury tot tranen toe. Politiehonden zijn uiterst goed getraind om te handelen in levensbedreigende situaties, in veel situaties kunnen die honden levens redden.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de politiehond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.politiehond doet auditie 2a

© Britain’s Got Talent

Waardevolle inleiding

Honden zijn hele loyale dieren en staan altijd klaar voor hun baasje. Daarnaast is het gehoor en het reukvermogen erg goed.

De combinatie van die drie elementen zorgt ervoor dat honden uiterst geschikt zijn als politiehond.

Door de honden op jonge leeftijd te trainen kunnen ze fantastisch afgericht worden en kunnen ze van onschatbare waarde voor de politie zijn.

Honden kunnen namelijk handelen in situaties waar de mens net wat te kort komt. Bovendien zullen de honden er alles aan doen om een politieagent te verdedigen.

politiehond doet auditie 1a

© Britain’s Got Talent

Belangrijke inlichting verhaal

In deze video zien we de bijzondere auditie van Dave en Finn bij Britain’s got Talent.

Dave werkte als agent samen met Finn de politiehond. In 2016 werd Dave gestoken met een 10 inch lang mes toen hij aan het werken was.

Finn sprong voor Dave om hem te beschermen en raakte ook gewond. De man vertelt dit verhaal op het podium en je ziet iedereen in de zaal ontroerd worden.

Ook heeft het duo een fantastische act voorbereid. Het optreden laat zien dat de twee een hele bijzondere band met elkaar hebben.

politiehond doet auditie 3a

© Britain’s Got Talent

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van deze politiehond zijn afkomstig van | Britain’s Got Talent: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer