Deze honden staan netjes voor de poort. Kijk als ze bij hun naam worden geroepen 😲❤️

puppy training 1

Deze honden staan netjes voor de poort. Kijk als ze bij hun naam worden geroepen.. De puppy training heeft bij deze honden in ieder geval wel heel erg goed gewerkt! Was elke hond maar zo gehoorzaam.

Heb je op dit moment weinig tijd om het verhaal te lezen, kijk dan onderaan dit artikel. Het filmpje is daar bijgevoegd.puppy training 3

Wanneer je een hond in huis neemt dan doe je er natuurlijk goed aan om deze goed te trainen. Door middel van puppy training kun je jezelf namelijk een hoop moeilijkheden besparen. Toch zijn er natuurlijk genoeg mensen die denken dat ze het zelf allemaal wel aankunnen, maar vaak komen deze mensen toch van een koude kermis thuis.

Een hond zelf allerlei dingen aanleren is namelijk een stuk moeilijker dan dat de meeste mensen denken. Vaak hebben de mensen namenlijk het geduld er niet voor of geven ze te snel op.

Meer over het verhaal van de honden: In deze video zijn verschillende honden te zien die allemaal zeker wel een puppy training gevolgd hebben. Ze staan allemaal namelijk keurig te wachten tot het moment dat hun naam genoemd wordt. Wanneer hun naam genoemd wordt, betekent dit namelijk dat ze door de opening van het hek mogen lopen.

Wij hebben al behoorlijk wat goed getrainde honden gezien, maar dit vinden we toch wel heel erg uitzonderlijk. Iedere hond reageert namelijk op zijn eigen naam en dit houdt in dat iedere hond dit afzonderlijk van elkaar geleerd moet hebben. Puppy training werkt dus echt!

puppy training 2


Geweldig om te zien en deze hondjes zijn een prachtig voorbeeld van hoe het ook kan. Ken jij nou iemand die van honden houdt? Deel deze beelden dan op Facebook of Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer