Ezeltje valt in diep gat en zit vast – Lokale bewoners zien dit op tijd en grijpen in 😲😱

redding van een ezeltje

Ezeltje valt en zit vast in een gat – wordt net op tijd gered door lokale bewoners. Deze mensen zijn de redding voor dit schattige ezeltje. Alleen had hij dit natuurlijk nooit kunnen overleven.

 

Tip van onze Spectrum Schrijvers:
‘Wij hebben de videobeelden van deze heldhaftige redding van het ezeltje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’redding van een ezeltje

Er zijn onwijs veel mensen die zich in willen zetten voor de redding van verschillende diersoorten. Helaas is het zo dat er nog veel meer mensen zijn die zich helemaal niets van de rechten van dieren aantrekken en de dieren dan dus ook juist in gevaar brengen.

Verschillende organisaties proberen tegen deze mensen en dus voor de dieren op te staan, maar hier is vooral heel erg veel geld voor nodig. Gebleken is alleen dat er lang niet altijd voldoende geld aanwezig is.

redding van een ezeltje 2


Waardevolle informatie over dit verhaal:
In deze video is te zien dat een aantal mensen een wandeling gaan maken met een wel heel speciaal doel. Er zit namelijk ergens een ezeltje vast in een gat en deze mensen willen heel erg graag voor de redding zorgen.

redding van een ezeltje 3


Goed om te zien is dat hun plan ook lijkt te werken en dat het ezeltje aan de dood lijkt te ontsnappen. Waren alle mensen maar zo bereid om dieren in nood te helpen. Dan zouden de dieren het een stuk beter hebben op deze aardbodem.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Animal Aid Unlimited, India: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

πŸ’‘ Meer van Spectrum MagazineΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer