Moeder werd wakker van vreemd gegrom van geadopteerde Pitbull – nu is ze hem voor altijd dankbaar πŸ˜²πŸ€”

redding kind 3

Moeder werd wakker van een vreemd gegrom van haar geadopteerde Pitbull en nu is ze hem voor altijd dankbaar! De hond zorgde voor de redding van hun geliefde zoon en daar gaat dit verhaal over.


Wil je gelijk het filmpje zien? Wij hebben voor jou het filmpje onderaan dit artikel geplaatstredding kind 2

Pitbulls worden vaak gezien als lastige honden, ze vallen mensen en andere dieren zonder reden aan. Dit beeld wat over de honden wordt geschetst is echter niet waar. Het zijn vaak hele lieve zachtaardige beesten, maar doordat ze ook af en toe verwaarloost worden door hun baasjes worden ze vals. Wij zijn dus erg blij dat dit hondje voor de redding had gezorgd van hun geliefde zoon.

Pitbulls kunnen goed fungeren als waakhonden, omdat mensen door het verkeerde beeld erg bang voor ze zijn. In dit verhaal is een pitbull een ware held door een prachtige redding van de zoon in het gezin waar de hond leeft. Zo zie je maar weer dat opvoeding en aandacht bijna alles betekent bij honden!

Meer over het verhaal van Ember de hond: In deze video vertelt de moeder genaamd Tracy het verhaal over de redding. De pitbull genaamd Ember had een hele speciale band met het 10-jarige jongetje in het gezin genaamd Tre. En dat werd helemaal duidelijk op 31 mei 2014. Tracy lag in bed toen zij Ember ineens heel raar hoorde grommen naast haar bed.

redding kind 1


Ze voelde dat er wat mis was en liep met de hond mee naar de badkamer. Daar aangekomen zag ze haar zoontje half in het bad liggen, hij had een aanval gekregen. Ze namen hem mee naar het ziekenhuis, waar hij werd opgelapt en gecontroleerd. Ember wordt nu beschouwd als heldenhondje en hij verdient een grote bot! Vind jij dit verhaal ook indrukwekkend? Deel het dan met je vrienden op Facebook of Pin dit op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer