Zij zien een kooi in het water liggen waar een levend dier in blijkt te zitten πŸ˜’πŸ’”

redding 2

Zij zien een kooi in het water liggen. Maar daar blijkt een levend dier in te zitten.. Wat volgt is een super mooie redding waarin het leven van een dier gered wordt uit een bizarre omstandigheid. Let wel op: Discretie is vereist bij het bekijken van de beelden.

 

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de redding onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.redding 1

Afbeelding autoriteit: Bron

Het blijft ongelooflijk dat mensen opzettelijk dieren die zichzelf niet tot nauwelijks kunnen verdedigen willen mishandelen. Mishandelen gaat al veel te ver, maar een hond in een kooi op te sluiten en laten verdrinken gaat alle boekjes te buiten. Gelukkig kent dit verhaal wel een goed einde en gelukkig is alles met het diertje goed afgelopen.

redding 1


Afbeelding autoriteit: Bron

Video-info: Een man liep langs het water in Highlands in de Amerikaanse staat Ohio toen hij een kooi aan de kant van het water zag hij een kooi liggen. Toen de man dichterbij gingen kijken zat er tot zijn grote verbazing een levend dier in. Het ging om een pitbull die zat opgesloten in de kooi met de bedoeling dat het beest zou verdrinken. Godzijdank was daar de man die de hond ontdekte voordat het te laat was en over ging op een redding. Hij dook het water in en haalde het beest eruit.

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer