Meer dan 400 honden gered in de grootste reddingsactie ooit 😢❤️

reddingsactie 4

Meer dan 400 honden gered in de grootste reddingsactie ooit van Noord-Amerika. Met deze reddingsactie heeft de politie meer dan 400 honden weten te redden. Wat een geweldige actie!

 

Tip van onze Spectrum Schrijvers: ‘Wij hebben de videobeelden van deze heldhaftige redding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’reddingsactie 2

Vechtsporten zijn heel erg populair bij mensen, maar wat ook steeds populairder begint te worden zijn vechtsporten met daarin de dieren als hoofdrol.

Vooral honden worden veelal gebruikt voor gevechten en de eigenaren van deze honden proberen op die manier geld te verdienen.

Een reddingsactie blijft voor deze honden heel erg vaak uit en dat is natuurlijk niet hoe het zou moeten gaan. Een bokser kiest er bewust voor om in de ring te stappen, maar een hond heeft deze keuze natuurlijk duidelijk niet.

Meer over het filmpje: In Noord-Amerika heeft de politie een geweldige reddingsactie uit kunnen voeren. De politie heeft namelijk de oorlog verklaard met mensen die hun hond inzetten voor gevechten.

reddingsactie 4


Dat het menens is voor de politie wordt nu wel duidelijk, want ze hebben meer dan vierhonderd hulpeloze honden kunnen bevrijden van hun baasjes.

Deze honden hoeven nu definitief niet meer te vechten met andere honden en dit bespaart ze natuurlijk heel erg veel stress.

Wij hopen natuurlijk dat de voormalige baasjes van deze honden een passende straf krijgen, want dat is wel het minste dat ze verdienen.

reddingsactie 1


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: hsmolovesanimals: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer