Koe vetgemest voor slachthuis – rent naar een plek waar niemand hem nog pijn kan doen 🤔😲

rood vlees 3

Koe vetgemest voor slachthuis – rent naar een plek waar niemand hem nog pijn kan doen. De koe zou geslacht worden, omdat zijn rood vlees nodig was voor de slager, maar de koe had hele andere plannen. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de oude Golden Retriever en zijn baasje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.
Anno 2019 worden er steeds meer mensen vegetariër of veganist. Door de eerste wordt er geen vlees meer gegeten en de andere doet nog wat extremer en eet helemaal geen dierlijke producten meer.

Toch eet het overgrote deel nog steeds vlees en daarvoor moeten er dieren geslacht worden. Het is natuurlijk niet leuk, maar het hoort er gewoon bij. Een stuk rood vlees van de koe is erg lekker.

Zolang het slachten van de koe op een humane wijze gaat is het voor mij betreft geen probleem, maar andere kunnen hier anders over denken en dat mogen ze ook absoluut doen. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we een koe die een wanhopige vluchtpoging doet uit een slachthuis in Queens, New York. Hij besloot dat hij nog niet klaar was met leven en zette het op een rennen.


De op hol geslagen koe, nu genaamd Freddie, werd gered door een dierenrechtenactivist genaamd Mike Strura en zal een nieuw thuis krijgen bij de ‘Skylands Animal Sanctuary and Rescue’ in New Jersey.

Deze organisatie redt, rehabiliteert en biedt levenslang onderdak aan dieren. Het lijkt erop dat het leven van Freddie gered is en dat hij de rest van zijn leven rustig kan doorbrengen op de boerderij.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer