Kind pest schaap en gooit steen – Schaap leert meisje snelle les over de natuur 😲😲

weiland schaap 1

Kind pest schaap – Dan leert meisje snelle les over de natuur. Dit meisje komt er al heel erg snel achter dat ze de schapen in het weiland beter met rust had kunnen laten.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit kind en de schaap onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Krijgt dit kind haar verdiende loon?weiland schaap 1

Wanneer je naar de kinderboerderij gaat met je kinderen dan heb je vaak even geen omkijk meer aan ze. De meeste kinderen zijn namelijk helemaal gek op dieren en dus zullen ze voor een tijdje even niet vervelend zijn.

Toch moet je als ouder wel goed in de gaten houden of je kinderen wel op een fatsoenlijke manier met de dieren omgaan. Kinderen weten vaak namelijk niet goed wat ze wel en wat ze ook vooral niet kunnen doen.

weiland schaap 3


Dit geldt natuurlijk ook wanneer je dieren ergens in een weiland tegenkomt.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een meisje een schaap in het weiland tegenkomt en ze vindt dit nogal speciaal. Ze maakt uiteindelijk alleen een keuze die ze beter niet had kunnen maken.

weiland schaap 2


ze gooit namelijk een steen op de kop van het beest en deze is daar duidelijk niet blij mee. Het schaap zet de aanval in op het meisje en dit zorgt ervoor dat het meisje het uitgilt van angst.

Wij vinden dit haar verdiende loon, want op zo’n manier ga je niet met dieren om!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: NEWVIDEOSNET: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie


πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer