Hond valt niet in slaap, kijk als baasje dan een slaapliedje zingt 😍❤️

slapeloze nachten hond 3

Hond valt maar niet in slaap Рdan filmt baasje het dier als hij een slaapliedje zingt. Dat ook honden slapeloze nachten kunnen hebben is bekend, maar deze man heeft daar d̩ oplossing voor. Zo valt jouw hond direct in slaap!

 

Beste lezer: Wij hebben voor het gemak de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Een klein beetje scrollen en je kan genieten van het filmpje.

slapeloze nachten hond 1

Het hebben van slapeloze nachten is heel erg slecht voor je gezondheid, omdat mensen nou eenmaal genoeg slaap nodig hebben om uit te rusten. Anders raakt ‘de computer’ overhit. Vooral ouders die net een kind gekregen hebben, hebben te kampen met een slaaptekort. Niet alleen mensen hebben last van slapeloze nachten, want ook dieren kunnen hier wel eens moeite mee hebben. Wat is hiervoor de reden?

Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, maar als baasje wil je er natuurlijk alles aan doen om deze oorzaak te vinden om het vervolgens op te kunnen lossen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar sommige mensen lijken toch de oplossing gevonden te hebben!

Video-info: In deze video is een hond te zien die al een aantal dagen heel erg slecht slaapt. Zijn baasje is helemaal klaar met de slapeloze nachten en denkt een oplossing gevonden te hebben voor dit probleem. Dit baasje besluit namelijk een liedje te zingen voor zijn geliefde hond en wonder boven wonder blijkt dit nog te werken ook. “Zal het aan zijn stem liggen of wist het baasje dat de hond moe was?” Dat zullen alleen zij weten.

slapeloze nachten hond 2


Heb je dus ook een hond die moeite heeft met het in slaap komen, zing gewoon een leuk liedje voor hem. Als het bij deze hond werkt dan zal het vast (misschien) ook wel bij andere honden werken. Misschien ook wel bij mensen! Kon jij ook genieten van de onderstaande beelden? Deel ze dan na afloop met jouw vrienden op Facebook en Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer