Man filmt een zwerm meeuwen in de oceaan – krijgt plots bezoek van de ‘koning van de zee’ 😲❤️

soorten walvissen gespot 4

Deze man filmt een zwerm meeuwen in de oceaan – Alleen dan krijgt plots bezoek van de ‘koning van de zee’. Deze man had natuurlijk nooit verwacht om één van de grootste soorten walvissen tegen te komen tijdens het filmen van de meeuwen. Wat een geluk dat hij dit op beeld heeft weten te krijgen!


Voordat je verder leest:
Voor het gemak hebben wij de bewijsbeelden onderaan de pagina gezet. Even doorscrollen en dan zal de video zichtbaar worden.soorten walvissen gespot 3

Er zijn veel verschillende soorten walvissen op onze mooie wereld, maar deze walvissen hebben toch allemaal wel iets met elkaar gemeen. Elke walvis is namelijk ontzettend groot en zou ons, mensen, met gemak kunnen pletten wanneer ze daar zin in zouden hebben. Ook wanneer je in een boot op de oceaan vaart ben je zeker niet geheel veilig voor deze gigantische beesten. Gelukkig hebben deze vissen meestal geen kwade bedoelingen en zo gebeuren er dus ook haast geen ongelukken.

Een leuke feit over walvissen: Wist je dat babywalvissen zo’n 350 tot 600 liters melk per dag consumeren? Ze zijn enorm bij de geboorte en de groei is mede mogelijk dankzij de grote hoeveelheid voeding die ze dagelijks krijgen.

Meer over het verhaal van Brad Rich: De man die deze video gemaakt heeft vaart rustig met wat andere mensen op de oceaan. Hij ziet wat meeuwen vlak boven het water vliegen en hij besluit om dit te filmen. Dit is misschien wel de beste keuze die hij ooit in zijn leven gemaakt heeft, want er duiken ineens verschillende soorten walvissen op.

soorten walvissen gespot 1


De man schreeuwt het uit van enthousiasme en dit begrijpen wij natuurlijk heel goed. Er zijn maar weinig mensen die het geluk hebben om deze gigantische beesten live te kunnen zien. Zelf hebben wij er wel eens 1 gezien, maar om er zoveel bij elkaar te zien, moet toch wel echt een unieke ervaring zijn geweest voor Brad Rich.

Gelukkig bestaat het internet en kunnen wij met zijn alleen meegenieten. In totaal hebben al 15,5 miljoen mensen het filmpje bekeken. Moeten jouw vrienden deze video ook zien? Deel het dan op Facebook of Pin het bericht op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Brad Rich: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer