Hond zat 3 jaar lang opgesloten tussen donkere muren van kelder: Haar nachtmerrie komt ten einde πŸ˜’πŸ’”

stop dierenleed

Stop dierenlied! Hond zat 3 jaar lang opgesloten tussen donkere muren van een kelder: Haar nachtmerrie komt eindelijk ten einde. Dit is een bijzonder mooie actie van de omstanders en is weer een goed voorbeeld. Stop dierenleed!

Het verwaarlozen van dieren komt steeds vaker voor, het is erg laf om onschuldige dieren te verwaarlozen. Ze kunnen niks terugdoen en het enige wat ze kunnen doen is het ondergaan van hun noodlot. Ze krijgen niks te eten of ze worden in een donker hol gestopt, je kan het zo gek niet bedenken. Daarom zijn wij voor: Stop dierenleed! Het moet nu een keer klaar zijn met het rare gedrag, behandel een dier zoals je zelf behandelt wilt worden.

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.stop dierenleed

In deze video zie je een bijzonder mooie gebeurtenis, dat helemaal in het teken staat van “Stop dierenleed!”. Niet alle helden dragen capes blijkt maar weer. Er is te zien dat een hond door een man uit een gat wordt getrokken. Wanneer het beestje in het felle licht komt kan je de paniek zien in de ogen, het is verschrikkelijk. Het dier trilt enorm en is bijna niet rustig te krijgen.

stop dierenleed


Gelukkig is de man enorm goed bezig en werd de hond rustig te krijgen. Als je dit ziet kan ik niks anders dan boos worden op de mensen die een beest dit aankunnen doen, walgelijk. Daarom nogmaals voor iedereen stop dierenleed. Help ons door dit bericht door te delen op Facebook.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer