K9-hondje ‘flipt de pan uit’ als zijn favoriete film begint op de televisie 不不

Hij filmt stiekem zijn hond die TV aan het kijken is: Maar kijk goed wat hij doet zodra zijn favoriete film begint. Het is net alsof je een klein kind naar de televisie ziet kijken, hij is helemaal door het dolle heen en kan niet meer stil zitten.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze hond die tv kijkt en helemaal flipt als hij zijn favoriete film ziet onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’k9 hond kijkt televisie 3

Als kleuter zijnde is er niets leukers dan naar televisie kijken. Films als The Lion King en Jungle Book hebben de meeste mensen minimaal 10 keer gezien.

Als je ouder wordt betekent het niet gelijk dat je minder films kijkt, sterker nog de meeste mensen kijken juist steeds meer films naarmate ze ze ouder worden. Het type films zal wel veranderen, want de meeste volwassenen kijken niet meer naar tekenfilms.

k9 hond kijkt televisie


Maar het blijkt dus dat niet alleen mensen van films kunnen genieten, ook sommige honden worden helemaal blij bij het zien van een leuke film.

Waardevolle informatie over dit verhaal: In deze video zien we zo een hond die ervan houdt om films te kijken. Het gaat om een hond genaamd Stryker, wanneer zijn favoriete film Disneys Bolt begint staat hij meteen voor de televisie.

k9 hond kijkt televisie 2


Het leuke is dat de hond echt op nog geen 10 centimeter van de TV staat en ook niet stil kan staan. Het plezier van de hond is aan alles af te lezen, ze kwispelende staart en zijn houding.

Op de achtergrond staat ook nog een kleine hond en die vindt het beduidend minder leuk en die schrikt alleen maar van het drukke gedrag van Stryker.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: K9Stryker: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

Meer van Spectrum Magazine
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Ok矇" te drukken gaat u akkoord. Ok矇 Lees meer