Trouwe hond waakt over zwaargewond baasje en wijkt niet van haar zijde 😢❤️

trouwe hond beschermt baasje 3a

Het verhaal van een trouwe hond die niemand in de buurt liet komen van een gewonde vrouw..

“Emotionele beelden: Deze trouwe hond laat niemand in buurt van gewonde vrouw. Dan komen de agenten met de oplossing. Fijn om te zien dat een band tussen mens en dier zo goed kan zijn!”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de trouwe hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.trouwe hond beschermt baasje 1a

© RTL Nieuws

Waardevolle inleiding

Honden staan er om bekend om trouwe dieren te zijn. Nu is het per beestje natuurlijk wel verschillend en is de een dit meer dan de ander.

Maar dat zal je natuurlijk altijd houden. Het is een eigenschap waar zowel het dier zelf als het baasje enorm trots op kan zijn.

Loyaliteit is iets wat niet weg te denken is uit deze wereld, als je het dan ook nog kan terug vinden in een hond is dat alleen maar mooi.

In het volgende filmpje maak je kennis met een enorm trouwe hond die zijn gewonde baasje beschermt voor de hulpdiensten.

trouwe hond beschermt baasje 2a

© RTL Nieuws

Belangrijke inlichting verhaal

De hulpdiensten hadden het in het Brabantse Bladen enorm moeilijk om een gewonde vrouw te helpen.

De trouwe hond van de vrouw liet niemand er langs namelijk. De diensten moesten wel een heel goed plan bedenken om uiteindelijk bij haar te kunnen komen.

De vrouw was bewusteloos gevallen en de hulpdiensten kregen de hond niet weg met koekjes of hen te laten bijten in een kussen.

Uiteindelijk werd de hond met een strop vastgehouden waardoor de diensten haar weg hebben kunnen halen. Wat een loyale hond!!

trouwe hond beschermt baasje 3a

© RTL Nieuws

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden zijn afkomstig van | RTL Nieuws: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer