Zwerfhondje zet ‘álles op álles’ om vastgebonden maatje te bevrijden 😢❤️

vastgebonden hond 4

In dit heldhaftige verhaal zul je kennismaken met een zwerfhondje die echt alles doet een vastgebonden hond te bevrijden…

“Zwerfhondje zet álles op álles om vastgebonden vriendje te bevrijden! Deze hond doet zijn stinkende best om een vastgebonden hond te bevrijden. ”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de vastgebonden hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.vastgebonden hond 3a

© Natasha_nvrs

Waardevolle inleiding over honden

Het komt best vaak voor dat je naar de supermarkt gaat en dat er dan buiten een vastgebonden hond zit.

Honden mogen de supermarkt niet in en daarom laten baasjes ze vaak buiten. Toch is dit niet goed voor de hond en kan het angst creëren.

Als je als hondeneigenaar boodschappen gaat doen, laat je hond dan gewoon lekker thuis.

Voor de supermarkt zitten kan erg vervelend zijn voor de hond en er hoeft ook maar één gek langs te lopen en je hond is weg.

vastgebonden hond 2a

© Natasha_nvrs

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we de leuke beelden van een hond die een vastgebonden hond probeert te redden.

De vastgebonden hond ligt lekker op de grond te wachten tot zijn baasje uit de supermarkt komt, maar daar wil de andere hond helemaal niet op wachten.

Zijn doel is het om de andere hond te helpen en weg te laten komen. Hij probeert met zijn bek de riem van het hek los te trekken.

Het mooie van het filmpje is dat hij echt heel erg zijn best doet, terwijl de vastgebonden hond lekker op de grond blijft liggen.

vastgebonden hond 1a

© Natasha_nvrs

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van deze vastgebonden hond zijn afkomstig van | Instagram: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer