Kleine welpjes van de beer zijn te zwak om over te steken – Bestuurder stapt uit πŸ˜²πŸ€”

Kleine welpjes van de beer zijn te zwak om over te steken – Bestuurder besluit uit te stappen. Veilig oversteken lukt deze kleine beertjes alleen maar wanneer de politie ze hierbij helpt. Wat een prachtig werk van deze agent!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit kindje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.veilig oversteken 1

Als klein kind hoor je natuurlijk te leren hoe veilig oversteken in zijn werk gaat. Waarschijnlijk heb je van je vader of moeder wel geleerd dat je twee keer naar links moet kijken en één keer naar rechts moet kijken wanneer je overgaat steken.

Ondanks dat je dit aan veel kinderen verteld, kunnen ze hier natuurlijk wel eens niet naar luisteren. Met als gevolg dat gevaarlijke situaties ontstaan en dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Een kind in gevaar brengen wilt natuurlijk helemaal niemand.

veilig oversteken 2Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een beer samen met haar kinderen een weg over probeert te steken, maar door het vele verkeer gaat dit ze niet zo goed af.

Gelukkig is de politie in de buurt en de politie had gelukkig wel wat tijd over. Veilig oversteken is voor deze beren nu dus ook mogelijk, want zonder de hulp van deze agent was dit ze zeker niet gelukt.

Goed om te zien is dat ook de andere weggebruikers begaan zijn met het lot van de beren en dus ook bereid zijn gevonden om te stoppen.

veilig oversteken 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie


πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer