Behulpzame viervoeter helpt kinderen de straat veilig over te steken 😍❤️

Deze hond laat kinderen veilig oversteken en gaat met de beelden de wereld rond. Het is prachtig om te zien hoe het diertje de kinderen wil beschermen.

“Prachtige beelden: Hond helpt kinderen de straat veilig over te steken. Zo’n lieve waakhond zal iedereen wel willen natuurlijk!”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de hond die helpt bij het veilig oversteken onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.hond helpt bij het veilig oversteken 1a

© Caters Video

Waardevolle inleiding over honden

Ondertussen weten we wel wat voor lieve dieren honden eigenlijk zijn. Het zijn zulke loyale en betrouwbare beestjes.

Maar niet alleen dat, ze zijn zo onwijs lief vaak. Het is niet te omschrijven wat ze wel niet over hebben voor een ander.

Dat zie je ook zeker terug in het volgende filmpje. Er wordt je hier laten zien hoe een hond een groep schoolkinderen helpt met het oversteken van de weg en de auto’s op gepaste afstand houdt.

Als dat niet onwijs lief is, ja dan weten wij het ook niet meer!

hond helpt bij het veilig oversteken 3a

© Caters Video

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

Kupata, de vierjarige hond, is een soort lokale beroemdheid geworden in zijn buurt in Batumi, Gerogia.

De behulpzame hond heeft een vrij positieve reputatie opgebouwd door grote groepen schoolkinderen te helpen veilig de weg over te steken.

Ook in dit filmpje helpt hij weer een groep met schoolkinderen met de weg oversteken. Wat een lieftallige hond is het ook he?

Eigenlijk zou iedere stad zo’n hond als Kupata moeten hebben.

hond helpt bij het veilig oversteken 2a

© Caters Video

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het veilig oversteken zijn afkomstig van | Caters Video: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer