Twee honden hebben 9 maanden gewacht op hun ‘broeder’ en ontmoeten eindelijk de pasgeboren baby 😍❤️

veiligheid in huis 1

Hond wachtte 9 lange maanden op zijn broeder: Maar dan breekt het wonderbaarlijke moment aan. Het is altijd maar de vraag of de ouders de veiligheid in huis van het kind kunnen waarborgen, dat is in dit geval geen probleem, want de twee zijn meteen beste vriendjes. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze hond die 9 maanden aan het wachten was op zijn ‘broeder’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’veiligheid in huis 1

Het gebeurd vaak dat mensen die in een relatie zitten eerst een hond nemen, voordat ze daadwerkelijk aan kinderen beginnen.

Wanneer ze op een gegeven moment in verwachting van hun eerste kindje raken is het altijd nog maar de vraag hoe de hond op het kind gaat reageren.

Het blijven toch dieren en je weet niet of je als ouder de veiligheid in huis kan bieden aan je kind. In de meeste gevallen gaat het altijd erg goed met honden en kinderen en worden ze al heel snel beste vriendjes en zijn ze onafscheidelijk van elkaar. 

Meer over dit filmpje: In deze video zien het bewijs dat honden erg dol zijn op kleine kindjes. Het is een compilatie van pasgeboren baby’s samen met hun trouwe viervoeters.

veiligheid in huis 3


Het is bijzonder mooi om te zien dat de honden erg waakzaam zijn over alle baby’s en dat zij de veiligheid in huis op orde houden. Er mag geen vreemde aan de baby komen, want dan grijpen de honden in.

Het zijn hele schattige beelden van de maatjes voor het leven! Heb jij ook een hond gehad toen jij jouw eerste kindje kreeg? Dan zul je vast en zeker de band herkennen.

veiligheid in huis 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer