Verlamde hond dolenthousiast als baasje thuis komt nadat hij 6-maanden uitgezonden was 😍❤️

verlamd hondje 2

Verlamde hond is dolenthousiast als baasje thuis komt nadat hij 6-maanden uitgezonden was. Kijk dan hoe het hondje zich voortbeweegt… Ze hebben de hond geadopteerd toen als puppy en de band met haar baasje is erg goed. Wanneer hij thuis komt vergeet ze even dat ze verlamd is en weet ze niet hoe snel ze naar haar baasje moet. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit verlamde hondje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.verlamd hondje 3

Honden zijn erg bijzondere dieren, ze zijn enorm liefdevol en zachtaardig. Als je als baasje goed voor je honden zorgt dat zullen ze dat ook altijd voor jou doen en zullen ze klaar staan waar nodig.

Als je als baasje een lange tijd van huis bent, dan word je niet alleen gemist door je partner of kinderen, maar misschien word je nog wel het meest gemist door je hond.

verlamd hondje 2


Wanneer je dan thuis komt kunnen de honden meestal hun emoties niet meer in bedwang houden en beginnen te springen en blaffen etcetera. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de bijzondere hereniging van een soldaat met zijn gezin. Zijn gezin bestaat uit zijn vrouw en drie honden.

verlamd hondje 4 jpg


Een van de honden is erg bijzonder, omdat haar achterpoten verlamd zijn. Ze heeft haar baasje erg gemist, want zodra hij naar binnen stapt begint ze gelijk naar hem toe te kruipen.

Normaal als de vrouw binnenkwam bleef ze aan het einde van de gang zitten totdat de vrouw haar oppakte. Dat was nu totaal anders en het is goed te zien dat ze haar baasje heeft gemist.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Melissa Swanson: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer