Vrouw vindt hond in ijskoud park – benadert hem en ziet mysterieus briefje 😢💔

vermiste dieren

Vrouw vindt hond in ijskoud park – benadert hem en ziet mysterieus briefje. Huisdieren moet je verzorgen alsof het je eigen kinderen zijn, maar helaas gebeurt dit vaak niet en worden dieren in de steek gelaten en zo krijgen we steeds meer vermiste dieren.

Honden staan 24/7 klaar voor hun baasjes en vergezellen hun altijd. Steeds meer mensen nemen ook honden en dat is fantastisch, toch zijn er veel mensen die beseffen dat ze eigenlijk niet voor hun beestje kunnen zorgen. Hierdoor worden de arme beestjes verwaarloosd en dit is erg slecht voor hun gezondheid, ook wordt er te weinig aandacht besteed aan vermiste dieren. Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. vermiste dieren

Dus denk er alsjeblieft goed over na wanneer je een hond wilt nemen, want mensen die hun hond verwaarlozen, horen een straf te krijgen, want anders zal de lijst vermiste dieren alleen maar toenemen als mensen er niet voor beboet worden. In deze video gaat het over een hond genaamd Duke, die bijna op de lijst van vermiste dieren was beland. Dit arme hondje was gevonden toen hij zat vastgebonden aan een boom in het Patterson Park.

Bij Duke hing een bord waarop stond: “Mijn naam is Duke. Dit is mijn favoriete speeltje en favoriete eten.” Nu zijn we een paar dagen verder en gaat het gelukkig weer goed met Duke. Hij zit in het ‘Baltimore Animal Rescue and Care Shelter’ en er zijn al meerdere potentiële nieuwe baasjes voor de hond. Zo wordt de lijst met vermiste dieren toch nog iets kleiner!

Meer van Dieren Spectrum:
Bron:
hier | Vorig Filmpje: hier

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=0DTIhbGThYU[/embedyt]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer