Politieagent redt verwaarloosde hond die met -28 graden buiten werd gelaten 😢❤️

verwaarloosde hond redden 4

Het heldhaftige verhaal van een verwaarloosde hond en een politieagent…

“Politieagent redt verwaarloosde hond die met -28 graden buiten werd gelaten. Dit zijn geen omstandigheden waaronder je een dier kan behandelen! Deze baasjes zouden zich diep moeten schamen.” 

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de verwaarloosde hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.verwaarloosde hond redden 2a

© The Dodo

Waardevolle inleiding

Ja helaas, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar toch is niet iedereen gemaakt om een baasje te zijn van een huisdier.

Het komt nog te vaak door dat we zien dat huisdieren niet goed worden behandeld door hun baasjes.

En waarom? De dieren zelf kunnen er niets aan doen, die proberen ook maar hun leven te leven. Jammer genoeg wordt dat nog door veel baasjes moeilijk gemaakt.

Zo ook in het volgende filmpje waarin een verwaarloosde hond met -28 graden buiten werd gelaten. Als je het ons vraagt, te belachelijk voor woorden!

verwaarloosde hond redden 3a

© The Dodo

Belangrijke inlichting verhaal

Een agent was midden in de nacht op patrouille. Tijdens zijn dienst vond hij een pitbull vastgebonden buiten aan een veranda.

En dit terwijl het -28 graden was! Deze pitbull was uiteraard een verwaarloosde hond.

De agent besloot de pitbull mee te nemen naar het asiel. Bij aankomst wist hij dat hij het beestje daar niet alleen kon achterlaten en met de hulp van Detroit Pit Crew Dog Rescue besloot hij haar te adopteren!

Wat een mooi gebaar van de agent en wij zijn het er wel over uit dat het dier heel wat liefde verdient! Wij hopen dat die dat vanaf nu ook zeker krijgt, maar daar twijfelen wij niet aan.

verwaarloosde hond redden 1a

© The Dodo

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de verwaarloosde hond zijn afkomstig van | The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer