Verwaarloosde hond krijgt ‘makeover’ en wordt herenigd met haar puppies 😍❤️

verwaarloosde hond met lang haar 4

In dit verhaal krijg je een verwaarloosde hond te zien die eindelijk de juiste verzorging krijgt

“Deze verwaarloosde hond krijgt een hoognodige make-over. De hond had een hele vervelende periode van verwaarlozing en mishandeling achter de rug en kon nu eindelijk een keertje genieten.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de verwaarloosde hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.verwaarloosde hond met lang haar 3a

© The Dodo

Waardevolle inleiding over honden

Honden zijn de populairste huisdieren van de mens en dat is niet zonder reden.

Het zijn super lieve beesten en zijn heel erg trouw aan hun baasje. Doordat honden zo leuk zijn, komen veel mensen op het idee om er eentje in huis te nemen.

Vaak staan ze helemaal niet stil bij de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt en wanneer ze er dan achter komen dat het toch te veel voor ze is doen ze de hond weg of verwaarlozen ze hem.

Een verwaarloosde hond is voor zijn hele leven beschadigd en zal niet snel meer een mens vertrouwen. Denk daarom goed na voordat je een hond neemt!

verwaarloosde hond met lang haar 2a

© The Dodo

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we een hond genaamd Willow. Willow woonde een hele lange tijd bij mensen die helemaal niets om haar gaven.

Ze werd enorm verwaarloosd en soms ook mishandeld. Het is niet te geloven dat mensen in staat zijn om dit een dier aan te doen.

Gelukkig is Willow bij zijn voormalige baasjes weggehaald en nu krijgt de verwaarloosde hond een heerlijk make-over.

Na de make-over stond haar nog een andere verrassing te wachten, want ze werd namelijk herenigd met haar twee puppy’s.

verwaarloosde hond met lang haar 1a

© The Dodo

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de verwaarloosde hond zijn afkomstig van | The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer